Ik geef regelmatig lezingen/workshops zowel over intergenerationeel trauma en heling, als over de overgang. Met beeld, dialoog, humor en veel info. Zowel online als in levende lijve.

Voor vragen en informatie, stuur me een mailtje: francine@francineoomen.nl

 

5 gedachten over “Lezingen

 • juni 27, 2020 om 10:10 am
  Permalink

  Hallo Suze,
  Ik ga begin volgend jaar weer workshops geven en zal dat natuurlijk op de site vermelden!

  Beantwoorden
  • april 24, 2022 om 6:51 am
   Permalink

   Ik zou ook graag een workshop volgen over het tekenen van je leven, waarover in dolhuys toen een expo was.

   Vr groeten
   Marjolein van Haaften

   Beantwoorden
 • augustus 29, 2021 om 12:24 am
  Permalink

  Beste Francine Oome,
  Ik lees uw boeken erg graag. Ik vind het jammer dat ik niks meer van u hoor terwijl u met u boeken altijd een grote inspiratiebron voor mij bent geweest. Niet alleen de ‘Hoe overleef ik boeken’, had ik die maar kunnen lezen tijdens mijn puberteit. ook uw laatste boek ‘Overstroming ‘, gaf mij veel inspiratie en herkenning. En het gevoel da ik niet de enige was die met zoveel tegenstrijdige gevoelens kampte.

  Ook heb ik veel bewondering voor het maken van uw keuzes die hebben geleid tot een ommekeer in uw leven.
  Wanneer kan ik iets van u horen. Schrijft u momenteel een nieuw boek en/of geeft u weer lezingen. Dan kom ik graag.
  Ik hoor graag uw reactie.

  Beantwoorden
 • september 10, 2023 om 9:34 am
  Permalink

  Hoi Francine, sinds jouw boek ‘hoe overleven we’ raad ik die als psycholoog te pas en te onpas op werk en in privé aan. Zo goed geïllustreerd en uitgelegd. Zou je ook een x een online workshop willen doen voor mijn team collega’s? Hoe gaat dat in z’n werk? Groet Simone

  Beantwoorden
 • september 11, 2023 om 2:45 pm
  Permalink

  Hallo Francine,
  Ik kende je niet, tot afgelopen weekend het Volkskrant Magazine je wens naar voren bracht over een nieuw basisvak in het onderwijs t.w. ZELFKENNIS. Je wens raakt me, omdat het ook mijn wens is!!!!! En….. ik heb voor jou goed nieuws: in 2032 wordt het vak -Persoonlijke Ontwikkeling in het basisonderwijs – ingevoerd. En daarbij moet het vooral ook gaan over zelfkennis!
  Ik zit 55 jaar in het onderwijs: van juf in diverse leerjaren tot directeur basisonderwijs – tot inspecteur basisonderwijs en tenslotte adviseur, trainer, coach van vooral schoolleiders. Heb een boek geschreven onder de titel “Het ligt aan jou, want jij doet ertoe” over de leraar en welke belangrijke rol hij/zij in scholen speelt. En schrijf momenteel (niet toevallig!) een boekje over : PERSOONLIJKE ONTWIKKELING IN HET BASISONDERWIJS (zelfkennis dus!). Vanuit mijn eigen ervaringen heb ik daar veel ideeën over en het is zoooo nodig . Dus hartelijk dank voor jouw kreet en ik ga ervan uit dat die kreet gehoord wordt. Het is echt nodig voor zowel leraren als leerlingen!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *