Een informatief, oogstrelend, geruststellend, inspirerend, confronterend en vooral geestig boek, dat niet alleen een persoonlijke zoektocht documenteert, maar ook de ogen opent voor een maatschappelijke kwestie: de overgang.

De overgang is zoveel meer dan uitsluitend een fysieke transitie; het is een uitnodiging tot transformatie in de breedste zin van het woord.
Een periode waarin onverwerkte zaken niet langer onder het vloerkleed geveegd kunnen worden. Voorwaar geen eenvoudige kwestie; de overgang is niet voor watjes. Maar… oude shit is goede compost. En waar opgeruimd is, ontstaat ruimte voor iets nieuws.

Oomen stroomt over biedt, naast heldere info over de fysieke kant van de overgang, ook handgrepen om zoveel mogelijk van de overgang te maken.

 

Het boek:

Oomen stroomt over

De cover van de midprice editie

 

 

 

Bestel het boek, het logboek en het kwartet bij je plaatselijke boekhandel!
Of blader eerst hier door de eerste pagina’s van het boek:

Het Overstroomkwartet

Omdat de overgang nou niet het allermakkelijkste gespreksonderwerp is, heb ik het Overstroomkwartet gemaakt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_4111.jpeg

Informatief, taboedoorbrekend en erg leuk om te spelen – op je werk, thuis, of met vriendinnen (je kunt het ook online spelen).

Het logboek

Ik hoorde van veel vrouwen dat ze hun eigen proces ook graag in kaart wilden brengen, in woord en beeld.  Een overgangswerkboek dus. Daarom heb ik het Logboek gemaakt. Er staan handige en inspirerende vragen en oefeningen in om je op gang te helpen!